De siger om Taaruplejrenboard

 * Fra d. 13 til d. 15 oktober 2017

Vi lånte Taaruplejren for vores nye studerende midt i oktober 2017. Vi var meget tilfreds med hytten og den bidragede til en helt fantastisk weekend. Hytten var gode store rum der er perfekte til at spise mange mennesker sammen og lave aktiviteter i. Udendørsarealerne er helt optimale til aktiviteter og hygge.

Alt i alt vil vi anbefale hytten til alle der skal holde fest eller lign. arrangementer for mange mennesker.

De bedste hilsner

Introvejlederne på katastrofe- og Risikomanager uddannelsen* Fra d.24 til d.28 oktober 2013 dannede Taaruplejren rammen for et såkaldt "Nordic Regional Meeting" arrangeret af studenterorganisationen Board of European Students of Technology (BEST), med mere end 80 deltagere fra hele Skandinavien og resten af Europa.

Trods det høje antal af gæster, præsterede faciliteterne på Taaruplejren fuldt ud at opfylde alle gæsternes behov. Den store stue rummede maligt alle gæsterne, både i dagtimernes fælles arbejden og aftenenernes hyggen, mens det høje antal mødelokaler tillod gruppearbejde og sideløbendee projekter. Det store køkken muliggjorde at der kunne tilberedes måltider tre gange om dagen til alle deltagerne uden problemer. 

Thomas Bruun Bertelsen

President of BEST Copenhagen Student

Technical University of Denmark


*Rudersdal Lilleskole var på lejreskole på Falster i september 2014. Vi valgte at brug Taaruplejren da den kunne huse hele skolen og lå centralt i forhold til vores besøg til middelaldercentret og møns klint.

Vi havde en rigtig fin kommunikation med Ali, og han var yderst imødekommende. Særligt da vi med foholdsvis kort varsel blev nødt til at flytte vores ankomsttidspunkt, grundet rejsebestemmelser fra DSB.

Selve Taaruplejren ligger godt, og med mange muligheder for aktiviteter med bland anden boldspil og leg i haven, pool, dart, klaver, træningsudstyr i kælderen. Der er et stort køkken og spisesal og generalt gode forhold.

Desuden er det sjældent man oplever så hjælpsom og fleksibelt personale som det var tilfældet. Ali hjælp også med sengelinned og dyner selvom det var i sidste øjeblik.

Rudersdal Lilleskole har derfor været godt tilfredse med både de fysiske remmer og behandlingen vi har fået.

Jakob Dahl Poulsen

Rudersdal Lilleskole